fu'a_ulu

Tala Fou

Aisea e le mafai ai ona ta'ua faitotoa alumini alumini ma Pupuni alalaupapa malepe alumini faitotoa ma Pupuni, aisea e matua tele ai le eseesega e tusa lava pe faia uma i le alumini?O le a la le eseesega i le va o le alalaupapa alalaupapa alumini ma faitotoa alumini alumini ma Pupuni?
Alumini alalaupapa malepe, o oloa faʻaleleia o faitotoʻa alumini alumini ma Pupuni, o le faʻaogaina lea o le vevela vevela e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ai faʻamatalaga alumini e lua, ina ia mafai ona e maua le vevela vevela, poloka le vevela, o le malulu malulu i le taumalulu o le a le sau i faitotoa ma faamalama. i totonu, vevela i totonu o le a le afaina e le vevela i fafo, e ausia ai le aafiaga o le faasaoina o le vevela.Ma faitotoa alumini alumini ma Pupuni, o talatala masani alumini alumini e faia i faitotoa ma Pupuni, faigofie ona taitaia;A aunoa ma le fa'a'ese'ese vevela, e ese a latou galuega.
O faitotoa alumini alalaupapa malepe ma Pupuni e masani ona faʻaaogaina i totonu o aai malulu o le tau, ae ona o le lelei o le faʻaogaina o le leo ma le vevela, e faʻaaogaina foi i aai vevela.
Mulimuli ae leai se mea itiiti, tatou te nonofo i le aai pisapisao, tatou te manaomia se moe lelei ma lava le avanoa pe a uma ona galulue, ae o le aafiaga insulation leo o le alalaupapa alalaupapa alumini faitotoa ma faiga Pupuni e sili ona lelei i luga o le maketi i le taimi nei, e matua faaleleia ai le. si'osi'omaga ola o tagata, o le alalaupapa gau alumini faitotoa ma Pupuni o le filifiliga preminum mo tagata e nonofo i le aai.
O faitotoʻa alumini alumini ma Pupuni o loʻo nofoia se vaega o maketi ona o lona tau maualalo, ae o lenei sea maketi o le a faʻaitiitia i lea tausaga ma lea tausaga, ae o manaʻoga o le faʻaolaina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga e faʻateleina i lea aso ma lea aso, o le alalaupapa alalaupapa alumini faitotoa ma Pupuni ua i ai nei. se faiga fou.
faletupe ata (1)
收起

Taimi meli: Me-19-2022

Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou