fu'a_ulu

Tala Fou

Pe a faʻaaogaina faʻamatalaga alumini fale gaosi oloa, e manaʻomia le faʻatonutonuina o le gaioiga saʻo i totonu o se vaega patino, ina ia mafai ona faʻaogaina faʻamatalaga alumini faʻapipiʻi i luga o le faʻavaa.O le saʻo o le gaosiga o faʻamatalaga alumini e faʻaalia ai foi le faʻatinoga faʻapitoa a le au gaosi faʻamatalaga alumini.O le faʻagasologa saʻo o le gaosiga o faʻamatalaga alumini maualuga e maualuga tele ma e mafai ona faʻaaogaina i le tele o meafaifaʻaili saʻo.Se'i o tatou fa'ailoa atu ia te oe.

Muamua o le sa'o.E tatau ona fa'amautinoa le sa'o sa'o o le sa'o i le taimi o le fa'apipi'iina o fa'amatalaga alumini.E masani lava, o loʻo i ai se masini faʻasaʻo faʻapitoa e pulea le saʻo o faʻamatalaga alumini.O le saʻo o le faʻailoga alumini o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga i le alamanuia, o lona uiga, le tikeri mimilo, lea e itiiti ifo i le 0.5mm.

信图片_20200316083528

Lona lua, o le tipi sa'o.O le saʻo o le tipiina o faʻamatalaga alumini e aofia ai vaega e lua.O le tasi o le saʻo o le tipiina o meafaitino, lea e tatau ona itiiti ifo i le 7m, ina ia mafai ona tuʻu i totonu o le tane faʻamaʻi.Lona lua, o le sa'o sa'o o masini alumini tipi fa'ailoga o lo'o pulea ile +/- 0.5mm.

IMG_2798

O le lona tolu o le saʻo saʻo.O le fesoʻotaʻiga i le va o faʻamatalaga alumini e aofia ai e le gata i le fesoʻotaʻiga saʻo, ae faʻapea foʻi le 45 tikeri fesoʻotaʻiga, 135 tikeri fesoʻotaʻiga, 60 tikeri fesoʻotaʻiga, ma isi. ia pulea i le va o le +/- 1 tikeri.


Taimi meli: Iuni-23-2022

Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou