fu'a_ulu

Tala Fou

O lo'o pa'u i lalo tau alumini?

Saunia e Ruiqifeng New Material (www.aluminum-artist.com)

图片1(1)     1(1)

O tau o le alumini a Lonetona na pa'ū i lo latou tulaga maualalo i le sili atu i le 18 masina i le Aso Gafua, ona o popolega o maketi e uiga i le faʻavaivaia o manaʻoga ma se tala malosi na mamafa i tau.

Tolu masina alumini i luma ole London Metal Exchange (LME) pa'u 0.8% i le $2,148.50 i le tone, o le tulaga aupito maualalo talu mai Mati 2021. O le konekarate na pa'ū i le toetoe o le afa mai le tau faʻamaumau o le $ 4,073.50 na faʻatulagaina i le sili atu i le ono masina talu ai.

O le konekarate sili ona malosi o Oketopa alumini i le lumanaʻi i le Shanghai Futures Exchange na pa'ū i le $ 2,557.75 i le tone, o lona tulaga maualalo talu mai Setema 8.

O le fefe i le faʻalavelaveina o sapalai i Rusia, o se kamupani gaosi alumini tele, na tuleia ai le tau o le alumini ina ua maeʻa le feteenaiga a Rusia-Iukureini i le amataga o lenei tausaga, ae o le tapunia o le tele o faʻameamea a Europa ona o le maualuga o le tau o le eletise na faʻaopoopoina i le siʻitia o tau.

Peita'i, a'o fa'atupula'ia e le tele o faletupe tetele tului tului, na fa'avaivaia ai le va'aiga o le si'itia o le lalolagi ma pa'u le tālā i le 20-tausaga le maualuga, ma o'o ai le mana'oga mo le u'amea LME e fa'atatau i le tala.

“O le maualuga o tau o le eletise ma le maualuga o tului e mafai ona faʻalavelaveina ai le gaosiga o fale gaosi oloa ma afaina ai le faʻaaogaina o le alumini.O lenei mea na mafua ai le faʻaputuina, e pei ona faʻamaonia i le paʻu o tau i totonu o itulagi autu, "o le tala lea a le au suʻesuʻe a Citi i se lipoti.

Na taʻua foʻi e le au suʻesuʻe a le Citi, "I le vaʻavaʻai atu i luma, o le faʻaumatia o le alumini o le a lagona foi le mamafa i le isi lua kuata a o agai atu Europa i le paʻu ...... Soʻo se faʻasalalauga o isi tapuni faumea e mafai ona oʻo atu ai i le siʻitia o tau alumini, ae matou te talitonu soʻo se faʻaputuga faapena. e le gafataulimaina.”

Fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'iRuiqifeng Fou Merterialia maua le upusii lata mai.

 


Taimi meli: Sep-27-2022

Fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou